Informatie Redakteuren - www.brabantinformatie.info - Foto's - Informatie Brabantse plaatsen en bezienswaardigheden.

Ga naar de inhoud

Informatie Redakteuren

Informatie

Informatie Redaktie en fotografen
www.vakantiebestemming.info - www.reisbestemming.info - www.afrikareizen.info

Ik Gerard Meuffels (52) ben verantwoordelijk voor het maken van deze website www.vakantiebestemming.info, www.reisbestemming.info, www.brabantinformatie.info Ik maak de lay-out en ben verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Ik probeer natuurlijk hierbij de juiste en vooral interessante informatie te geven zodat deze te gebruiken is voor het plannen en oriënteren van een vakantie. Hierbij wordt ik geholpen door Henk Dijkman (47) die samen met mij (Gerard Meuffels) de vele foto's hebben gemaakt.

Op onze website staan uitsluitend foto's die wij zelf gemaakt hebben.


We hebben ondertussen vele gemaakt naar Afrikaanse, Aziatische landen maar ook naar diverse Europese bestemmingen. De laatste jaren zijn we begonnen om het continent Amerika te verkennen. We kunnen daarom wel zeggen dat we redelijk reiservaren zijn. Vaak zijn het bestemmingen die iets met natuur te maken hebben. Daarom zijn wij ondertussen al twee maal richting Oeganda en eenmaal in Rwanda geweest waar wij de mogelijkheid hebben gehad om oog in oog met Berggorilla's en Chimpansees te staan op soms een afstand van slechts enkele meters. Het was een hele mooie ervaring en heeft ons nogmaals op de feiten gedrukt dat sommige dieren en natuur erg in de verdrukking komen door toedoen van de mens. Zonder bescherming in Nationale Parken zouden vele beesten niet echt meer een woongebied hebben om in te leven. Maar men zal wel samen met de plaatselijke bevolking moeten werken aan behoud van deze  natuur ver weg maar natuurlijk ook natuurlijk in Nederland. Omdat wij veel om de natuur geven en de werkwijze van het  Wereld Natuurfonds steunen hebben wij meegewerkt aan een internetspotje, een artikel in de Panda van juni 2010 over nalatenschappen en in een brochure over nalatenschappen. 


Maar ook Patagonie was een hele ervaring vanwege de vele gletsjers die men daar heeft. Maar zo zijn er vele prachtige natuurbestemmingen die we gezien hebben. 


Natuurlijk proberen wij ook de cultuur in diverse landen te proeven. Wij zijn daarom o.a. naar Turkije, Noord-India, Egypte, Jordanië en Cambodja geweest. Ook zien we hoe de plaatselijke bevolking leeft en werkt. Daardoor kunnen we ons beter inbeelden in de denk en levenswijze van diverse bevolkingsgroepen. Men kan daarom niet zomaar bepaalde bevolkingsgroepen veroordelen op hun uiterlijk en afkomst.


_____________________________________________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright - Disclaimer:  Gerard Meuffels - Henk Dijkman - All rights reserved
Contact via E-mail


Alle foto's zijn eigendom van Gerard Meuffels - Henk Dijkman 
All pictures are property from Gerard Meuffels - Henk Dijkman
Informatie verkregen via Wikipedia - Insight Guide - Capitool Reisgidsen - lokale folders en diverse internetpagina's


Informatie redaktie-fotografen Gerard Meuffels - Henk Dijkman    

Mijn recentste stock photography op Dreamstime

Terug naar de inhoud